Haarlem, 17-10-2022

Prachtige baankans voor starter! HCC zoekt een

Medewerker communicatie (24-32 uur)

Binnen ons team Marketing en Communicatie ontstaat een mooie vacature, bij uitstek geschikt voor een starter die carrière wil maken in het communicatievak. Ben je proactief en kun je goed werken in teamverband? Heb je een vlotte pen en wil je de kneepjes van het vak leren? Lees dan snel verder, want dan is dit dé baan voor jou!

HCC is de vereniging waarin bijna 40.000 computergebruikers elkaar vinden. Het team Marketing en Communicatie is verantwoordelijk voor alle communicatie-uitingen, zoals het blad PC- Active, de verenigingssite, de website voor kaderleden en de nieuwsbrieven. Daarnaast participeert het team in de voorbereiding en organisatie van themadagen en evenementen.

We zijn op zoek naar een collega die niet terugdeinst voor een gevarieerd takenpakket. Je schrijft content, bewaakt processen en assisteert waar nodig de hoofdredacteur en de eindredacteur.

Voor deze functie is een HBO-werk- en denkniveau vereist. Daarnaast zijn ‘taalvaardigheid’ en kennis van de digitale wereld belangrijke criteria.

Wat bieden wij jou
Wij bieden je in eerste instantie een dienstverband voor een half jaar, met de intentie om dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.
  • Werkplek in een informele en collegiale sfeer op loopafstand van het station Haarlem.
  • Natuurlijk is deels thuiswerken geen probleem.

Interesse?
Wil je meer informatie? Mail dan naar .

Solliciteren?
Stuur dan je motivatie plus cv naar hetzelfde mailadres.