Bij HCC zijn we op zoek naar een stevige eindredacteur met kennis van en ervaring in webredactie. Naast de eindredactie van PC-Active, ons verenigingsblad en het grootste computertijdschrift van de Benelux, verzorg je ook de webredactie van www.pc-active.nl en ondersteun je de (web)redacteur van de vereniging HCC.

Over de functie
De functie bestaat deels uit de eindredactie voor het tweemaandelijkse magazine PC-Active. Als ervaren eindredacteur weet je leesbare artikelen van soms ingewikkelde materie te maken en de artikelen van de auteurs te perfectioneren, onder andere door de juiste tone-of-voice te realiseren.
Het andere deel omvat het schrijven, plaatsen en redigeren van nieuws, reviews en andere informatie op de website www.pc-active.nl en het onderhouden van de social media-kanalen.
Je werkt samen met de hoofdredacteur van PC-Active en de redacteur Verenigingscommunicatie.

Wie zoeken wij?
Sta jij met twee benen in de digitale wereld, kun je onze lezers enthousiasmeren met de artikelen die je schrijft en weet jij van elk artikel wel iets moois te maken? Dan hopen we dat jij ons kleine team komt versterken.

Wat bied jij ons:
- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt ervaring als eindredacteur.
- Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.
- Je weet elke tekst om te bouwen naar een goed leesbaar en begrijpelijk artikel.
- Je zorgt voor één tone-of-voice in alle communicatie.
- Je hebt voldoende inhoudelijke kennis om teksten over de digitale wereld te redigeren.
- Je kunt goed werken met deadlines.
- Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
- Als je kennis hebt van InDesign, Photoshop, Joomla (CMS) en html, is dat een pre.

Wat bieden wij jou:
- Parttime functie (24 uur per week).
- Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (in eerste instantie).
- Goede arbeidsvoorwaarden.
- Werkplek in een informele en collegiale sfeer. We zitten met elf collega’s op ons kantoor in Haarlem, op loopafstand van het CS.

Interesse?
Stuur dan je reactie met motivatie en cv naar Rob Coenraads (hoofdredacteur PC-Active): . Vragen? Neem dan contact met hem op via 023 - 751 40 04.


Logo HCC FC
HCC is een actieve vereniging voor iedereen met interesse in de digitale wereld. Met 45.000 leden is HCC een bron van kennis over digitale onderwerpen. Met lokale workshops en cursussen, online informatie, ons verenigingsblad en aanbiedingen laten we iedereen op een eenvoudige, veilige en leuke manier de mogelijkheden van de digitale wereld verkennen en benutten.