Bij HCC zijn we op zoek naar een communicatie-duizendpoot. Naast de webredactie van www.hcc.nl en de bijbehorende wekelijkse nieuwsbrief, heb je ook de verantwoordelijkheid voor alle communicatie-uitingen van de Vereniging HCC.

Over de functie
De functie bestaat uit diverse communicatietaken, waaronder het plaatsen en redigeren van nieuws en andere content voor de website, de nieuwsbrieven en social media. Ook draag je de verantwoordelijkheid voor een groot deel van de communicatie voor en over de vereniging. Je werkt samen met de hoofdredacteur van PC-Active, de ICT-projectmanager en de afdeling Verenigingszaken

Als ervaren redacteur weet je de juiste onderwerpen te selecteren en er leesbare artikelen van te maken, ben je stressbestendig en kun je goed met deadlines werken. Bij de onderwerpen die je kiest en bij het redigeren staat de kwaliteit van het artikel altijd voorop.

Wie zoeken wij?
Sta jij met twee benen in de digitale wereld, kun je onze leden en vrijwilligers enthousiasmeren met de artikelen die je schrijft en weet jij van elk artikel wel iets moois te maken? Dan hopen we dat jij ons team komt versterken.

Wat bied jij ons:
- Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
- Ervaring is een pre, maar geen vereiste.
- Je hebt een vlotte pen en schrijft foutloos Nederlands.
- Je weet elke tekst om te bouwen naar een goed leesbaar en begrijpelijk artikel.
- Je zorgt voor één tone-of-voice in alle HCC-communicatie
- Je hebt voldoende inhoudelijke kennis om teksten over de digitale wereld te redigeren.
- Je kunt goed werken met deadlines.
- Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig.
- Als je kennis hebt van Photoshop, Joomla (CMS) en html is dat een pre.

Wat bieden wij jou:
- Part time functie (20 uur verdeeld over minimaal 4 werkdagen).
- Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (in eerste instantie).
- Goede arbeidsvoorwaarden.
- Werkplek in een informele en collegiale sfeer. We zitten met elf collega’s op ons kantoor in Haarlem, op loopafstand van het CS.

Interesse?
Stuur dan je reactie met motivatie en cv naar Rob Coenraads (hoofdredacteur PC-Active): . Vragen? Neem dan contact met hem op via 023 - 751 40 04.

Logo HCC FC
HCC is een actieve vereniging voor iedereen met interesse in de digitale wereld. Met 45.000 leden is HCC een bron van kennis over digitale onderwerpen. Met lokale workshops en cursussen, online informatie, ons verenigingsblad en aanbiedingen laten we iedereen op een eenvoudige, veilige en leuke manier de mogelijkheden van de digitale wereld verkennen en benutten.