Beleggensymposium: 'What Goes down Goes up'

Op 23 maart 2019 is het weer zover... het 72e HCC!beleggen symposium in De Bilt. Kom je ook? Bestel nu je tickets, voor HCC-leden is het gratis!

72 beleggen symposium

Het 72ste HCC!beleggen symposium heeft als thema 'What Goes down Goes up' en belooft weer volle zalen te trekken.

De symposia van HCC!beleggen zijn zeer gewild en altijd weer drukbezocht, met een keur aan sprekers en een levendige beursvloer. En dat is deze keer niet anders!

Het thema 'What Goes up Goes down' is zeer toepasselijk op de marktontwikkelingen. Zagen we eind 2018 de markt zeer snel naar beneden gaan, het lijkt erop dat in januari 2019 de knop is omgegaan en we met een nog grotere snelheid omhooggegaan zijn.

De sprekers hebben verschillende onderwerpen, onder meer 'Dividend is heilig maar is het ook veilig?' en 'De index verslaan met positioning seizing'. De fundamentele analyse van Anne Grevinga komt aan de orde in zijn lezing 'Voor beleggen is Fundamentele Analyse een must!'.

foto Alien wb 120x160Ook de psychologie krijgt een plekje op dit symposium. Alien Oelen Jurjens gaat met haar presentatie 'Stress? Brein in hogere versnelling', in op de stressrespons, sleep spindles (een neurologisch proces tijdens de slaap), hormonen, reële en irreële druk en en het arousal niveau bij stress. Allemaal zaken die het optimaal presteren kunnen beïnvloeden.

  Key note sprekers
• Peter Siks
• Nico Inberg
• Julius de Kempenaer
• Anne Grevinga

Andere sprekers
• Johan van der Meer
• Philippe Dassonville
• Alien Oelen-Jurjens 

Aanbiedingen op de beursvloer
Ook zijn er op de beursvloer weer diverse standhouders die iets nieuws in de aanbieding hebben of een demonstratie geven van de tools die ze in hun programma bieden.
· Keyword presenteert op de stand het nieuwe boek van Michael Ahrens: ‘Traden kun je leren’
· Beterbeleggendandebank: maak kennis met auteur Fred Hendriks van het boek 'Beter beleggen dan de bank'. Iedere standbezoeker ontvangt hiervan een gratis e-book-versie!
· Analist: bezoek de stand en krijg een exemplaar van het het maandblad Analist Journaal en een gratis proefabonnement op Analist-Pro
· HCC!beleggen werkgroep CoSA stelt gratis software ter beschikking aan nieuwe leden van de werkgroepZet zaterdag 23 maart 2019 nu in je agenda!

Het 72e HCC-beleggen symposium belooft dus weer een zeer interessante dag te worden!

De locatie is bovendien heel geschikt om je in de loop van de jaren opgedane contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

Schrijf je nu in voor dit Symposium
HCC-leden: Gratis Entreekaart  (inschrijven verplicht!)  >> Klik hier
Niet leden: Entreekaart  à €15,-  >> Klik hier

Locatie:
Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL,  De Bilt