Van 18 tot en met 22 september is de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Mooi centraal gelegen en daarmee voor de meeste mensen goed bereikbaar. Maar om je nog extra te verleiden de stand van onze eigen SeniorenAcademie te bezoeken, hebben we een leuke verrassing voor onze leden.

Sowieso is het zeer aantrekkelijk om de stand van HCC!seniorenacademie te bezoeken. Niet alleen wacht daar een cadeautje, ook zijn er meer Interessegroepen aanwezig én andere gasten met interessante digitale snufjes. Zo kun je op dinsdag een demonstratie 3D-printen volgen, op woensdag een vliegtuig besturen, donderdag genieten van 3D-geprinte koekjes en kun je vrijdag en zaterdag je treinhart ophalen met respectievelijk HCC!m en HCC!trainsim. Verder is HCC!genealogie elke dag aanwezig om je te informeren over stamboomonderzoek en kun je ook elke dag wel een kijkje nemen bij Computerborduren.

Cadeautjes
Alle HCC-leden die zich melden bij de stand van HCC!seniorenacadmie krijgen een cadeautje en leden die zich aanmelden voor een Interessegroep worden nog extra verwend. Naast het verrassingscadeautje krijgen zij namelijk een voucher voor 6 maanden ESET internetbeveiliging en maken ze kans op één van de vijf mooie goodiebags ter waarde van ruim € 100!

Ook voor niet-leden
Naast een mooi welkomstpakket ter waarde van maar liefst 50 euro voor de mensen die zich bij de stand aanmelden als lid, maken ook zij kans op één van die goedgevulde goodiebags. Dus neem al je vrienden mee en haal ze over ook lid te worden!

Dus aarzel niet en kom ook een kijkje nemen. Je vindt ons in de Jaarbeurs in Hal 7, standnr. 07.A16. We zijn makkelijk te herkennen aan de grote zeppelin die de HCC-vlag draagt