Beleggen: 'het kan de berg niks schelen waarlangs je hem beklimt'

Het mooie van beleggen is dat de manier waarop je dat doet niet uitmaakt, zolang je het doel maar in de gaten houdt.

70beleggen logo final 740x221

 

Het mooie van beleggen is dat de manier waarop je dat doet niet uitmaakt, zolang je het doel maar in de gaten houdt. Zoals in de Japanse spreuk kan je linksom maar ook rechtsom naar de top. Oftewel, er zijn vele wegen en methoden die tot succes leiden. En net als bij het beklimmen van een berg ga je bij het beleggen soms eerst een beetje naar beneden om verder op weer verder omhoog te kunnen gaan.

Het 70ste HCC-beleggen symposium belooft dan ook weer een zeer interessante dag te worden!

Als altijd zijn er diverse sprekers die je iets geheel 'nieuws' laten zien, of het reeds bekende weer eens in een ander daglicht plaatsen.
Naast de huidige toestand van de economie en het beleggen komen onder meer opties, kwantitatief beleggen, de emoties rond het beleggen en hoe daar mee om te gaan, value beleggen en zelfs beleggen in de filmindustrie aan de orde.

Het doel is dat je aan het eind van de dag met een groot aantal ideeën naar huis gaat. Je kunt deze dan zelf direct, afhankelijk van jouw eigen situatie, inpassen en toepassen in jouw beleggingen.

De locatie is verder heel geschikt om je in de loop van de jaren opgedane contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

Keynote spreker

André Brouwers

Zet zaterdag 28 april 2018 vast in je agenda!

Schrijg je nu in voor dit Symposium
HCC-leden: Gratis Entreekaart  (inschrijven verplicht!)  >> Klik hier
Niet leden: Entreekaart  à €15,-  >> Klik hier

Aanbieding!
1 jaar HCC + HCC!Beleggen lidmaatschap + gratis toegang voor maar €30,-. Dat is een besparing van € 22,85. Zo heb je je ticket alvast terugverdiend!

Locatie:
Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL,  De Bilt