Beleggensymposium: 'Trump rules the world'

Op 27 oktober 2018 is het weer zover... het 71e HCC!beleggen symposium in De Bilt. Kom je ook? Bestel nu je tickets, voor HCC-leden is het gratis!

71ebeleggen

 

Het mooie van beleggen is dat er aan alle kanten kansen zijn en met Trump aan het roer in Amerika is de impact op de wereldeconomie groot. Kijk maar naar Turkije en China en ook Iran, dus veel regio’s die getroffen worden door Trumps sancties.

Ook nu weer zijn er diverse sprekers die je iets geheel 'nieuws' laten zien, of het reeds bekende in een ander daglicht plaatsen. Naast de huidige toestand van de economie en het beleggen komen onder meer diverse manieren van beleggen aan de orde

In aanvulling op de sprekers zijn er ook weer diverse standhouders waar je verschillende toepassingen kunt bekijken, een toelichting kunt krijgen en of een applicatie kunt proberen.

Het doel is dat je aan het eind van de dag met een groot aantal ideeën naar huis gaat. Je kunt deze dan zelf direct, afhankelijk van jouw eigen situatie, inpassen en toepassen in jouw beleggingen.

Het 71e HCC-beleggen symposium belooft dan ook weer een zeer interessante dag te worden!

De locatie is verder heel geschikt om je in de loop van de jaren opgedane contacten aan te halen en nieuwe contacten te leggen.

 

'Trump rules the world'

Met onder anderen

Bob Emanuels - Marktanalyse en beleggingsstrategie

Eric Mecking - Trump: tarieven en troeven

Wouter Keller - Kwantitatieve tactische asset allocatie

Fred Hendriks - Hoog Dividend-beleggen in de VS

Zet zaterdag 27 oktober 2018 nu in je agenda!

Schrijf je nu in voor dit Symposium
HCC-leden: Gratis Entreekaart  (inschrijven verplicht!)  >> Klik hier
Niet leden: Entreekaart  à €15,-  >> Klik hier

Locatie:
Cultureel & Vergader Centrum H.F. Witte
Henri Dunantplein 4
3731 CL,  De Bilt