×

Waarschuwing

Op Hemelvaartsdag (26 mei) en de dag erna is HCC gesloten. Vanaf maandag 30 mei kun je ons weer per e-mail bereiken en op dinsdag 31 mei ook per telefoon.

Datalekken door cyberaanvallen bijna verdubbeld

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) meet opnieuw een explosieve toename van het aantal meldingen van datalekken veroorzaakt door cyberaanvallen. Dit aantal is in 2021 bijna verdubbeld ten opzichte van het jaar daarvoor.

NAS-fabrikant QNAP waarschuwt voor Deadbolt ransomware

QNAP Systems, fabrikant van Network Attached Storage (NAS), waarschuwt voor een nieuwe reeks aanvallen van de ransomware Deadbolt. NAS-apparaten met het QTS-besturingssysteem versie 4.3.6 en 4.4.1 zijn vooral het doelwit.

Vervalt WhatsApp op oudere iPhones?

Gebruikers van oudere iPhones zouden binnenkort wel eens geen gebruik meer kunnen maken van WhatsApp. Het lijkt er namelijk op dat WhatsApp binnenkort alleen nog iOS 12 en hoger ondersteunt.

Simyo uitgeroepen tot klantvriendelijkste telecombedrijf

Simyo is uitgeroepen tot het klantvriendelijkste telecombedrijf van Nederland 2022. In een onafhankelijk onderzoek beoordelen Nederlandse consumenten Simyo met een gemiddeld klantcijfer van 8,00, de hoogste score van alle aanbieders.

Algemeen

 

Vacatures

HCC zoekt twee nieuwe leden voor het Hoofdbestuur en een medewerker relatiebeheer en communicatie. Kijk ook naar de beschikbare stageplaatsen!

Interessegroepen

HCC kent vele interessegroepen, vind uit welke het best bij jou past!


HCC!nieuwsbrief

Ontvang wekelijks het laatste nieuws, de tip van de week en de HCC-agenda in je mailbox!


HCC!net

Hier lees je de meest gestelde vragen over HCC!net.


Volg ons op social media

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen