Kennismaken met modelbaanautomatisering of je huidige baan uitbreiden of verbeteren? Kom dan op 9 december naar Houten Digitaal!

De moderne modeltrein & auto wordt tegenwoordig met de computer aangestuurd. De miniaturen lijken sprekend op echte varianten en met de ingebouwde elektronica razen ze waarheidsgetrouw over het spoor of de weg.

Bekijk ook de video onderaan de pagina.


Zaterdag 9 december

  • Expo Houten
    Meidoornkade 24
    (industrieterrein Doornkade)
  • 10:00 – 16:00 uur
  • € 7,- entree (kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis)

Neem al je vrienden en familieleden mee want nieuwe leden krijgen een geweldig welkomstpakket met daarin:
* Entreekaart voor de Modelspoorbeurs in januari 2018 (t.w.v. € 7,-)
* Special of microSD (32 GB) (t.w.v. min. € 12,95)
* De nieuwste editie van PC-Active (t.w.v. € 4,99)
* 6 maanden ESET internetbeveiliging (t.w.v. € 20,-)

En als klap op de vuurpijl maakt iedereen die zich aansluit bij de Interessegroep HCC!m kans op een exclusief cadeau van Teufel ter waarde van  € 349,99!

Houten Digitaal wordt georganiseerd door HCC!m in samenwerking met PiCommIT en Modelspoorbeurs in Houten. Deze beurs bestaat al ruim 30 jaar en heeft al meer dan 340 keer plaatsgevonden. In de Expo worden drie complete hallen gevuld met zowel nieuwe als gebruikte modeltreinen en toebehoren.

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij de diverse experts terecht voor advies. Bovendien worden alle benodigdheden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden! En natuurlijk kun je ook een aantal digitaal aangestuurde banen live bewonderen.

 DSC7427 bewerkt-links DSC 6031-midden  DSC7478 bewerkt-rechts

Op Houten Digitaal zullen allerlei digitale modelbaantoepassingen en besturingen te zien zijn. Maar ook andere digitale toepassingen, zoals bijvoorbeeld 3D-printen, ontwerpen van modelbanen, CNC-frezen of TrainSimulator kunnen hier een geshowd worden. Kom dus langs in de Expo in Houten!

Lees meer over de Modelspoorbeurs en Houten Digitaal >>