Pas op voor phishing mail
Er is vandaag weer een phishing mail verstuurd naar houders van HCCnet accounts. De mail is oppgesteld in slecht Nederlands en bevat de opdracht om de e-mail account te verifiëren'. Langs deze weg willen we benadrukken dat deze mail niet afkomstig is van HCC en raden u aan er niet op in te gaan. Daarnaast zou een medewerker van HCC nooit het wachtwoord van een lid vragen.
De mail bevat onder meer de volgende passage:
Geachte hccnet.nl Webmail account eigenaar,
We zijn momenteel bezig met een Onderhoud / Upgrade-proces over hccnet.nl Webmail rekeningen, dit proces moet je direct reageren op deze e-mail te voltooien, (2012.infoservice @ gmail.com) en voer uw gebruikersnaam hier (***** ******) en wachtwoord hier (***********), zijn we zeer excuses voor het ongemak we maken u door deze periode. gelieve fordward deze informatie terug naar ons zodat wij kunnen het uitvoeren van de upgrade / onderhoud.
Dit proces wij ons helpen om te vechten tegen spamberichten. Gebrek aan top van uw wachtwoord, maakt uw e-mailadres in-actief van ons hccnet.nl Webmail systeem.
Auteur: Daviddehaas

